Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Λίγες Σκέψεις για ένα Μεγάλο Βήμα

Το παρακάτω κείμενο είναι άλλη μια μικρή γεύση απ' το RPG "Apocalypse" το οποίο, έχω τη χαρά ν ανακοινώσω πως, σύντομα θα βγεί στην αγορά και σαν board game!

Μπορεί σα δημιουργός να μη συνεργάζομαι πια με την ομάδα που είναι υπέυθυνη για το στήσιμο του παιχνιδιού, εύχομαι όμως καλή τύχη στην προσπάθεια των παιδιών και όλα να πάνε καλά!!!

Όπως και με το κείμενο "Fragments", όσοι το διαβάσουν και ενδιαφέροντε, είναι παραπάνω απο ευπρόσδεκτοι να πουν τη γνώμη τους, οποιαδήποτε και αν είναι αυτή.

Καθώς η SFF (Science Fiction & Fiction) κοινότητα μεγαλώνει όλο και περισσότερο στην Ελλάδα - κλείνοντας μάλιστα και τον δέκατο χρόνο της πρίν κάποιους μήνες - είναι πολύ ωραίο να βλέπεις πως αφομοιώνεται όλο και περισσότερο απ τον κόσμο καθώς τομείς όπως τα RPG, που πρίν λίγο καιρό ήταν άγνωστοι, πλέον βρίσκουν δειλά-δειλά τη θέση τους μέσα στην Ελληνική πραγματικότητα.

Ελπίζω πως κάποια στιγμή αυτή η, γεμάτη φαντασία, κουλτούρα θ' αφομοιωθεί σιγά-σιγά με τη δικιά μας, και πράγματα που κάποτε ήταν περίεργα ή μεμονομένα, θα περάσουν στη σφαίρα του απλού και του καθημερινού. Έχουμε κάνει ήδη πολύ δρόμο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γνώμες