Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

A little taste...

Re-framing the Unknown

Το PERIAΨIS project είναι η πρώτη προσπάθεια του να έρθει το Ελληνικό κοινό σ’ επαφή με το είδος της concept art, χρησιμοποιώντας παράλληλα μια sci-fi, αλληγορική εκδοχή του κόσμου μας ως μέσο.

Σε μια προσπάθεια να παντρευτεί η φαντασιακή αφήγηση με την αφηρημένη αφαιρετική της concept art, το αποτέλεσμα καλεί το κοινό ν’ ανακαλύψει ξανά τον κόσμο μας, μέσα από μια ταύτιση του πιθανού με το φανταστικό, κοιτώντας μέσα από τα μάτια ενός αθώου, χαμένου σ’ έναν κόσμο όπου τα θρησκευτικά πιστεύω περιπλέκονται με μια επικείμενη εισβολή.
Μέσω αυτής της πρωτοποριακής ιδέας, η ομάδα του PERIAΨIS Project παρουσιάζει ένα σχεδόν αποκαλυπτικό (όχι και τόσο μακρινό) μέλλον, παρασύροντας τον θεατή ν’ ανακαλύψει μαζί τους την τάση του ανθρώπου να οικειοποιείται το άγνωστο και να προσπαθεί ασυναίσθητα να μορφοποιήσει το άμορφο.

Είναι μια τρομερή προσπάθεια μιας ομάδας πολύ ταλαντούχων Ελλήνων καλλιτεχνών και είμαι πολύ χαρούμενος που παίρνω μέρος σ αυτό. Περισσότερες πληροφορίες για το project μπορείτε να βρείτε στις σελίδες:

https://www.facebook.com/Periapsisproject/

και

http://periapsis.weebly.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γνώμες